Daha önce oynadığımız server'ı bırakmıştık ve bi arkadaşımız burası yeni açıldı gelin diyerek bize bu server'ın linkini attı ve inanın büyük bir heves ve heyecanla gittik hatta gerçekten ilk gün çok keyifliydi sonra para yatırıp farm premium falan aldık oto kutu da ayrı satılıyor biz bunları aldık sonra zaten oyun yönetimi herkese 3 günlük falan veriyor 😀 gel gelelim server'ın saçmalıklarına bir tane 20 izlenen yayıncıya premium dağıttırıyorlar ve genelde hep kendi clanından adamlara çıkıyor şans ya işte 😀 neyse bunu geçelim hadi şanstır falan filan olur bir kere biz oyuncuları en çok cezbeden olay maradon'da açık olan pazarlar abiciğim gerçekten binlerce pazar var ama 2 gün sonra anlıyorsun hepsi bot 😀 dün yaşanılan enteresan bir olaya geliyorum sürekli lag dc lag dediysemde 10 15 saniyelik neymiş sürekli saldırı alıyormuş ntt game bunları hiç sevmiyormuş falan filan enteresan şeyler ve o an yapılan görevi arkadaşım bitiremedi dc yemekten bunu gm'e bildirdik ama sanki biz suçluymuşuz gibi konuşmalar o da enteresan sonuç olarak daha bir ton şey switch pre 100 lira arkadaşlar bu server'ı oynayacağınıza gidin usko oynayın hemde paranızı geri alırsınız ya da başka yeni açılan serverlar'a bakın normalde vaktimi ayırıp yazmam ama o kadar kızdım ki bu server'a binlerce server oynadım ama en berbat idare edilen en berbat işleyiş sürdüreni bu milyarlar harcayanlara üzülüyorum 2 haftası yok bu server'ın tavsiyemi umarım ciddiye alırsınız herkese iyi günler dilerim.