Ardream Knight-59.NET ► 59/1 ARDREAM SERVER ▌ FULL ITEM BASLANGIC ▌Np Ver İtem Al Sistemi! ► Destek Yok

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
5.00 star(s) 1 Rating Raters
bu servera başlayanda hata.
aldık itemlerimizi cıktık pk mıza oynadık 1 ay kadar.
Sonra güzel dostluklar edindik oynayıslarımızı ogrendık 1 aksam priestimiz ban yedi 🙂 kendilerinin söylemesi ile hileymiş.
Hileyi sorduk bazı skillerle oynamışız. Hangi skiller su anlık muamma bizde bilmiyoruz.
Ulan ben senin skillerin ile oynayabilecek kadar bilgim olsa senin serverindemi oynarım 🙂 komiksin sayın admin.
çok çok komiksin 🙂 Arkadaşlarını kesince dayanamadınız herhalde 🙂
surayada video bırakıyorum. bazı şeylere hile demeden önce kanıt sunun. götünüze göre adam banlamakla olmuyor bu işler.
Hakkınızda para iadesi için suç duyurusunda bulunulacaktır.
Nickimden tanıyanlar çıkacaktır. Onlar bizim ne olduğumuzu bilir...

bu servera başlayanda hata.
aldık itemlerimizi cıktık pk mıza oynadık 1 ay kadar.
Sonra güzel dostluklar edindik oynayıslarımızı ogrendık 1 aksam priestimiz ban yedi 🙂 kendilerinin söylemesi ile hileymiş.
Hileyi sorduk bazı skillerle oynamışız. Hangi skiller su anlık muamma bizde bilmiyoruz.
Ulan ben senin skillerin ile oynayabilecek kadar bilgim olsa senin serverindemi oynarım 🙂 komiksin sayın admin.
çok çok komiksin 🙂 Arkadaşlarını kesince dayanamadınız herhalde 🙂
surayada video bırakıyorum. bazı şeylere hile demeden önce kanıt sunun. götünüze göre adam banlamakla olmuyor bu işler.
Hakkınızda para iadesi için suç duyurusunda bulunulacaktır.
Nickimden tanıyanlar çıkacaktır. Onlar bizim ne olduğumuzu bilir...

Back
Top Bottom
Reklam
Reklam