Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
The Knight Online v1453 ~ Reign Of The Fire Drake +2000 ONLINE !
The Knight Online ekibi olarak 6 aydır kesintisiz hizmet vermeye devam ediyoruz.
Serüvenimiz 4 ay önce 1299 Knight Empire version ile başladı. Uzun çalışmalar sonucunda Fire Drake yamasını hazır hale getirdik. Sizlere bu duyuruyu yapmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.
Cevap: The Knight Online ~ Reign Of The Fire Drake v1.453
Hocam,simdi ilk olarak ctrl'yi yasaklamissiniz,oyun para oyununa donmus. Parayi basipta kaliteli turbo pedal falan alacaklar,serverda akacaklar. Oyun para oyununa donuyor boyle. Bence ctrl'yi aktiflestirin,ama minore donme suresi koyun usko tarzi. Boylece pedali olan pedalla oynayip ayni minoru yapacak,parasi olmayan elle oynayip ayni minoru yapacak yetenek oyunu olacak bu sefer. Ha diyorsaniz ki,parayi veren dudugu calar biraz da fark olsun diyorsaniz,biz gidelim usko oynayalim,daha iyi yani.
Cevap: The Knight Online ~ Reign Of The Fire Drake v1.453 26 Nisan 20:00 [BETA ACIK]
üstteki resimlerin önemi yok ona bakarsan kowned dediğinde uskodan çaldı 🙂 o resimlerin yapımcıları usko yöneticileri yada fanları tam hatırlamıyorum şimdi 🙂
Cevap: The Knight Online ~ Reign Of The Fire Drake v1.453 26 Nisan 20:00 [BETA ACIK]
oyun gerçekten güzel ama bir sorun var bende starta tıkladıktan sonra KOGuard Update Not Available! Hatası alıyorum anlayamadım bi yarım ederseniz sevinirim